De sesiune

|
Mai sunt 3 zile,12 ore si 42 de minute pana la primul examen.Tot ASE-ul este in fierbere,s-au umplut xeroxurile,au crescut vanzarile la cartusele de imprimanta,la cafea si pastile de memorie.In perioada asta ajungi sa constati cate cursuri iti lipsesc de fapt,cat de important era seminarul ala la care ai lipsit pentru ca iti era lene sa te scoli de dimineata sau,mai scurt spus,cat de varza esti la materia in cauza.
Toata lumea invata de zor.Si prea putini au spor.
De ce?
Pai cum sa inveti cand praful e nesters pe birou de 2 saptamani? Sau cand ti s-a terminat sticla de Cola? Sau cand nu ai marker mov cu care sa subliniezi pe carte?E pur si simplu imposibil!
Daca nu te plimbi o ora pe afara,cascand gura prin magazine,sigur nu o sa-ti intre nimic in cap.Sau daca nu iti cumperi rosii si castraveti pentru salata aia pe care oricum probabil ca n-o s-o gatesti.Dar asta e,nu ai ce ii face.Nu ai cum sa rezisti impulsului de "a o lungi la nesfarsit".Pentru ca asta facem.Tentatia asta de a-ti gasi scuze,de a amana inceperea tocitului invatatului logic este primul,si probabil cel mai clar semn,ca  s-a ingrosat gluma si vine sesiune.
Stii asta,stii caq e doar un pretext,dar te complaci in situatie.Prea putini au vointa necesara de a ignora semnele.Si daca totusi chiar ai nevoie de ciocolata cu menta?Daca podeaua curata este cheia reusitei tale la examen?A cui vina va fi daca nu vei reusi sa iti bagi ceva in cap decat a ta,pentru ca nu ai ascultat intuitia si nu te-ai uitat la filmul ala inainte sa te apuci de citit cursurile.
Uite,eu a TREBUIT sa scriu pe blog ca sa imi gasesc linistea si sa imi invat la negociere.
Hmm...sau poate ca m-as duce mai intai la Carrefour sa imi iau niste popcorn.Ca daca nu...

2 aiureli:

Anonim spunea...

ca Vica spunea:

Teooooooooooooo!!!:-w...trebuia sa spui tu de popcorn...acu' nu mai pot invata la Sintaxa:-w :-?? daca nu fac popcorn...sigur nu pot invata despre grupul verbal:-<

Teo spunea...

Lasa ca nici eu nu pot invata la Negociere.:-<